Поштова Скринька Святого Миколая

Із початком морозної зими, 1 грудня, в Палаці Мистецтв, який на час зимових свят стає резиденцією добрих емоцій і сніжних почуттів, урочисто відкривається Офіційна поштова скринька Святого Миколая. Ця магічна скринька перетворюватиме на дійсність найщиріші побажання найслухняніших львівських дітлахів. З найпроникливіших листів буде створено виставку, яка, можливо, нагадає навіть дорослим дорогу до закутків серця, де ще живе дитинство.

Канцелярія Сніжності, оголошуючи про відкриття Поштової скриньки Святого Миколая, намагається в традиційній новорічно-казковій манері привернути увагу дітей до того, що Різдвяні свята це не лише отримання подарунків, а, в першу чергу, нагадування про те, що потрібно ділитися любов’ю з людьми навколо і прагнути бути добрішими і щирішими кожного дня.

Не дарма Святий Миколай передав Канцелярії Сніжності таке послання до діток:

Любі українські діти,

Невдовзі випаде біленький сніжок і прийде казкова ніч, коли срібні дзвіночки санчат Святого Миколая сповістять про те, що я ходитиму від хати до хати з величезною торбою найрізноманітніших подарунків.

Мабуть кожен з вас, мої дорогі, знає, що Святий Миколай кладе під подушку найбажаніші гостинці кожній дитині, яка була чемною і слухняною в минулому році.

З давніх давен, чекаючи на зустріч із Святим Миколаєм, діти в усьому світі пишуть до мене листи, де розповідають про себе та про свої мрії і бажання, щоб полегшити мені роботу з вибором подарунків.

Для Святого Миколая не має нічого неможливого! Потрібно лише щиро молитися, шанувати маму і тата, любити сестричку і брата, і усі ваші мрії здійсняться.

Своєю сигнатурою підтверджую, що кожен лист буде прочитано і кожне ваше прохання вислухано.

Святий Миколай

Після проведення 19 грудня на площі Ринок найофіційнішого у світі параду Миколаїв, на який запрошуються усі львів’яни з великим серцем Миколая в грудях (або довжелезною білою бородою:) а також сніговики, білочки, олені, кошенята й інші Божі створіння, і аж до 30 грудня «Швидка Святкова допомога» друзів Святого Миколая навідуватиметься до кожної самотньої дитини і даруватиме святковий настрій і добрі емоції.

...