Добра ініціатива продовжує святкову ходу

vid.andriya.do.mykolaya.1

З 13 до 18 грудня у Палаці мистецтв у Львові триватиме родинне свято «Від Андрія до Миколая». Організатори підготували насичену програму розваг, яка має зробити незабутнім відвідини і для дітей і для дорослих.

13 грудня святкування відкриє Миколай з України та його колеги з-за кордону: із Франції, Італії, Іспанії, Чехії, Норвегії, Фінляндії, Сербії, Хорватії і Македонії.
Програма святкувань складена так, щоб і діти, і дорослі мали достатньо розваг і неповторних насолод.

До свята створюють медівникові містечко. Львівські кондитери готують найвпізнаваніші архітектурні шедеври із вежами. Посмакувати львівські солодощі можна буде смакувати у містечку львівських ресторанів і кав’ярень.

Спеціально до свята студенти акторського факультету ЛНУ ім. І.Франка ставитимуть виставу «Листи Святому Миколаю». Діти зможуть бавитися на ігровому майданчику, брати участь у конкурсах, майстер-класах з виготовлення різноманітних святкових прикрас, а головне – спілкуватися з Миколаєм.

На святі діятиме велика ярмарка: святкові прикраси, іграшки, солодощі, одяг, – усе для святкових торбин.

Щовечора відбуватимуться концерти відомих українських виконавців та гуртів. Передріздвяний настрій для львів’ян створюватимуть Павло Табаков, Олександр Божик, Олеся Киричук, гурти «Illusions», «Крихітка», «Дивні», Сашко Положинський з «Тартаком» і бандуристом Ярославом Джусем, Марія Бурмака з командою, Тарас Чубай з «Плачем Єремії», «Піккардійська терція».

Акція «Від Андрія до Миколая» має також благодійну мету – допомогти зібрати кошти на придбання рентген-апарату для потреб онкологічного відділення Західно-регіонального дитячого спеціалізованого центру. Кошти з квитків на свято підуть на це.

...