Святковий концерт

Концертний флаєр

Святкові концерти «Сніжність» Юлії Лорд та Юрія Гнатковскі

Доброчинне різдвяне музичне шоу «Сніжність» Юлії Лорд та Юрія Гнатковскі за участю оркестру ім. М.Заньковецької поверне глядачів до тих часів, коли Львів був столицею джазу.

Вже більше пів століття львівський слухач не чув яскравої живої музики у виконанні справжнього свінгового біг-бенду. І ось велике музичне дійство у жанрі Very Special Christmas повертається у місто, яке спрагло чекало стільки років на музичне видовище такого високого рівня.

Концерти «Сніжності» є без перебільшення непересічною подією за своєю грандіозністю. Перехоплює дух лише уявити більше 50 провідних музикантів на сцені, які віртуозно виконуватимуть шедеври світової музики та чудові пісні написані і аранжовані прекрасними українськими авторами, під супровід масштабних відеоінсталяцій, яких ще не бачили концертні зали міста.

Львівський слухач «джазуватиме» під нові оригінальні аранжування класичних святкових пісень відомих в усьому світі, як то «Хай Сніжить / Let it snow» чи «Миколай крокує до нас / Santa is coming to town», які переспівувались такими іменитостями як Aerosmith, The Beach Boys, Bruce Springsteen, Frank Sinatra, Mariah Carey, Destiny’s Child та The Jackson 5.

Грандіозні відеоінсталяції, які проектуватимуться з 12 проекторів та гігантських розмірів екрану, перенесуть слухачів у світ теплих спогадів і приємних фантазій.

Пісні, які стали синонімами різдвяного настрою на усіх континентах наповнять морозне повітря древнього Львова святковою казкою, яку може дарувати нашим серцям лише магія живої музики.

Юрій Гнатковскі & Юлія Лорд “Хай сніжить” МП3
Юрій Гнатковскі & Юлія Лорд “Зимно там” МП3

Час: 9 січня 17.00, 20.00
Місце: Театр ім. М.Заньковецької
Інформація про квитки: 063 622 29 63, 235 55 83
Замовлення квитків: snizhnist.music@gmail.com
Точки продажу квитків: каса театру ім.М.Заньковецької, Театральна каса, промо авто на проспекті Свободи.

...