Ангел: як народжуються пісні

Як народжуються пісні?

Мені здається, що вони постійно навколо нас. Вони наповнюють цей світ – варто лише заспокоїти думки і прислухатись. Коли трапляється щось важливе у житті, ти звертаєш свої думки до всесвіту і питаєш як бути, чого чекати. Ця пісня з`явилась у моєму серці, коли ми з дружиною чекали першу довгоочікувану дитину. Це стан душі, який зафіксований у мелодії і словах. Коли я співаю або ще раз слухаю цю пісню, у мене відновлюються спогади і емоції. На мою гадку, кожна вартісна пісня це немов метафізична Енергія, яка ллється в простір, і, потрапляючи в душу, відновлює усі налаштування.

Кліп знімався декілька разів. Дуже важко зловити ці почуття в кадрі, проте, мені здається, нам це зрештою вдалося. Особливу увагу хочу наголосити на моменті, де людина біжить і немов здіймається над безкрайнім полем. Це один з моїх найулюбленіших снів дитинства з тих часів, коли я ще літав увісні.

Сподіваюсь, що концепція пісні і кліпу налаштуватиме на максимально романтичний настрій закоханості. Особливо, це стосується пар, які очікують дитину, тому що саме вони зараз і є центром всесвіту.

Сова це одне з уособлень ангела, мудрого ангела який несе опіку над твоїм життям. Взагалі, усі ми ангели – охоронці один одному, якщо дбаємо і опікуємось кимось.

Ця відео робота наповнена весною квітами і неосяжним простором, а також невтомним пошуком свого щастя.

Після роботи над проектами Сніжність 1 та Сніжність 2 важко було наважитись зробити цей крок цілковитої зміни стилю пісень і мелодій. Але пісні повинні жити, дихати, бриніти, надихати, спонукати до творчості інших, зачаровувати своєю мелодією, і налаштовувати усі чакри своєю гармонією. Тому врешті й з’явився сингл Ангел. Маю велику надію, що він вам принесе почуття, яких ви чекаєте.

Це стиль популярної рок-баллади, в досить класичному аранжуванні. Хоч текст і мелодія мої, втім без допомоги професіоналів було б важко добитися бажаного результату. Тож хочу подякувати усім, хто доклав зусиль, і разом зі мною виносив й показав цю пісню світові, а саме: Юрієві Дуді – за неперевершене аранжування, Андрію Бакуну – за зведення, Андрію Капралю – за бек вокал. Мар’яну Боровцю, Борису Ухову, Олександрові Фраз-ФраЗенко – за відео і монтаж.

...